0

Cili është funksioni i eritrociteve?

Qelizat e kuqe të gjakut, të njohura gjithashtu si eritrocite, dërgojnë oksigjenindet e trupit tuaj. Oksigjeni kthehet në energji dhe indet tuaja lëshojnë dioksid karboni. Qelizat e kuqe të gjakut gjithashtu transportojnë dioksid karboni në mushkëritë tuaja për të nxjerrë jashtë.

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment