0

Cili është funksioni i rruazave të bardha të gjakut apo leukociteve ?

Funksioni i rruazave të bardha të gjakut

Detyra e leukociteve është që t’i identifikojnë dhe neutralizojnë “elementet e huaja”, të kontrollojnë funksionin mbrojtës të imunitetit të orientuar në spektrin e gjerë të viruseve dhe baktereve, si edhe të eliminojë qelizat e vdekura.

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment