Cili është libri më i vjetër i botuar në gjuhën shqipe ?

158 viewsGjuha dhe Letërsia
0
loading...

 

Cili është libri më i vjetër i botuar në gjuhën shqipe ?


Meshari
i Gjon Buzukut (1555) është libri më i vjetër i botuar në gjuhën shqipe.

Related posts

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.