Cili është roli i bisqeve?

0

Roli i biskut është të lidh gjethet me pjesët e tjera të bimës dhe t’i furnizojë ato me ujë dhe kripëra që i merr nga rrënja, shpërndan materiet organike të krijuara në gjeth si dhe në bisqet nëntokësore bëhet rezervimi i materieve ushqyese dhe ruajtja e sytheve gjatë kohës së dimrit.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.