Cili është trajtimi i sëmundjes divertikulare?

0
loading...

Cili është trajtimi i sëmundjes divertikulare?

Dieta e pasur me fibra në disa raste dhe ndonjë mjekim i lehtë mund të qetësojnë dhimbjet. Në rastet e diverticulitis të rëndë është e nevojshme hospitalizimi dhe kirurgjia.

Asked question
Add a Comment
Write your answer.