Cili lloj i acidit nukleik gjendet tek viruset:

49 viewsBiologjiaAcidi nukleik ADN ARN
0
loading...

Cili lloj i acidit nukleik gjendet tek viruset:
a. Gjithmonë ADN dhe ARN së bashku
b. ADN ose ARN
c. Gjithmonë vetëm ADN
d. Gjithmonë vetëm ARN

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.