Cili metal gjendet më së shpeshti në planetin tonë ?

0

Cili metal gjendet më së shpeshti në planetin tonë ?

Metali me përqindjen më të madhe të globit të tokës është Alumini, që përbën 8 për qind të masës së tokës. Nuk mund të gjendet si i pastër, por në bashkë dyzime siç është boksiti. Sasia më e madhe e njohur deri më tani gjendet në Afrikën jugore, Australi dhe në Karibi.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.