Cili nga këta diuretikë, i cili shkakton edhe acidozë metabolike, ka përdorim në trajtimin

0

Cili nga këta diuretikë, i cili shkakton edhe acidozë metabolike, ka përdorim në trajtimin e grand dhe petit mal?

A) manitoli
B) bazat purinike
C) meraluridi
D) acetazolamidi
) teobromina

PS)D

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.