Cili prej këtyre shkenctarëve i ka zbuluar tri grupet e para të gjakut (A, B dhe O) të sistemit ABO?

0

Cili prej këtyre shkenctarëve i ka zbuluar tri grupet e para të gjakut (A, B dhe O) të sistemit ABO?

a.Decastelo
b.Sturl
c.Berstein
ç.Landshtainer

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.