Cilin gazë e gjejmë në ajër ?

0
loading...

Cilin gazë e gjejmë në ajër ?

Rreth 78 për qind e ajrit (sipas vëllimit) përbëhet nga nitrogjeni.

Rreth 21 për qind nga oksigjeni dhe pjesa tjetër përbëhet nga dyoksid karboni, heliumi dhe gazrat tjera.

Pyetje të ngjashme
No tags for this post.

Related posts

Asked question
Write your answer.