Çka do të thotë fjala Eritrocit ?

139 viewsBiologjiaFiziologjia e Njeriut
0
loading...

Çka do të thotë fjala Eritrocit ?

Fjala Eritrocit rrjedh nga gjuha greke erythrosqë do të thotë “kuq” dhe kytos do të thotë „qelizë“.

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.