WordPress database error: [Duplicate entry '0' for key 'id']
INSERT INTO wp_related_post_stats ( id, from_id, to_id, date ) VALUES ( 0, 40435, 40435, '2020-12-01' )

Çka duhet të bëj, nëse ndonjë anëtar i familjes ka simptoma të COVID-19?

0
loading...

Menjëherë duhet të kërkoni ndihmë mjekësore, nëse ju ose fëmija juaj keni ethe, kollitjeose frymëmarrje të vështirësuar. Ndiqni rekomandimet e Qeverisë dhe paraqituni në njërin nga numrat e përcaktuara të telefonit, nëse keni simptoma pas udhëtimit në mjediset, në të cilat është përhapur KOVID-19, ose nëse keni pasur kontakt të afërt me ndonjë person që ka udhëtuar nga ato mjedise, ose person që ka simptoma të frymëmarrjes.

Pyetje të ngjashme
No tags for this post.

Related posts

Asked question
Write your answer.