Çka është Acari ?

23 viewsFjalorGjuha dhe LetërsiaAcari
0
loading...

Çka është Acari ?

ngricë.

Shembuj:acar i ashpër. Acari i dimrit. Bën (ka) acar.Ishte acar.

Pyetje të ngjashme
No tags for this post.

Related posts

Changed status to publish
Write your answer.