Çka është ajri i lëngët ?

0
loading...

Çka është ajri i lëngët ?

Kur ajri nën shtypje ftohet nën temperaturën rreth 200 gradë celsius, ai shndërrohet në një lëngët të tejdukshëm. Me nxehjen e këtij lëngu ngadalë-dal në temperatura të ndryshme fitojmë gazet përbërëse të tij dhe kështu mund të gjejmë formën e pastër të tij.

Pyetje të ngjashme
No tags for this post.

Related posts

Asked question
Write your answer.