0

Çka është Alergologjia ?

Alergologjia është një specialitet që merret me parandalimin, diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve alergjike, patologji këto me ndërmjetësi imunologjike me shkak hipersensibilitetin ndaj alergenëve ajrorë, ushqimorë, medikamentozë dhe të kontaktit

Ky shërbim në Olive Medical & Laboratory kryhet nga Dr. Arben Ukimeri, Alergolog Imunolog.

Ju mirëpresim 🙂

Për termine mund të kontaktoni njërin nga numrat e telefonit: +38349520056 dhe +38349520078

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment