Çka është crossing-over dhe në cilën fazë ndodhë ajo?

265 viewsBiologjia Gjenet Kromozomi
0

Crossing-over është ndërrimi reciprok i segmenteve kromozomike, me çka vjen deri tek rikombinimi i materialit gjenetik. Ndodh në pahiten.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.