0

Çka është Dimri ?

Dimri është një nga katër stinët e vitit dhe stina me e ftohte e vitit. Pas dimrit vjen pranvera, më pas vera dhe së fundmi vjeshta.

Gazeta Shëndeti Asked question
Add a Comment