0

Çka është efuzioni pleural ?

Lëngu i tepërt në hapësirën pleurale quhet efuzion pleural.

Kur kjo të ndodhë, është më e vështirë të marrësh frymë sepse mushkëritë nuk mund të fryhen plotësisht.

Kjo mund të shkaktojë gulçim dhe dhimbje.

Këto simptoma mund të keqesohen gjatë aktivitetit fizik.

Lexo më shumë: Torakocenteza

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment