Çka është Endemia ?

536 viewsEpidemiologjiaEndemia
0
loading...

Me endemi kuptojmë praninë e një sëmundjeje ngjitëse për një kohë të gjatë në një regjion të caktuar dhe në rrethana të caktuara, e cila në kushte të favorshme, mund të përhapet në masë në formë epidemie.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.