Fri. May 20th, 2022

Çka është Enumeracioni ?

© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
0

Enumeracioni është numërim, radhitje , renditje një nga një e fjalëve që kanë lidhje nga kuptimi.

Sa e dua gjithë jetën!
Se atje gjej të vërtetën,
Yjtë, hënë hapësirën,
Të mugëtit,natën, dritën,
Mbrëmën dh’atë errësirën.

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.