Çka është Epanastrofea ?

0

Epanastrofea – Kur një varg përfundon me një fjalë dhe vargu që pason fillon po me atë fjalë kemi figurën e epanastrofesë.
Niku yt, se t’u martua,
T’u martua me një plakë
Me një plakë keq të zezë.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.