Çka është frymëmarrja aerobe dhe anaerobe?

0

aerobe është oksidim biologjik i materieve e cila kryhet me pjesmarrjen e oksigjenit nga atmosfera. anaerobe është zbërthimi i materieve pa oksigjen gjatë së cilës energjia fitohet nga ushqimi i cili zbërthehet në mungesë te oksigjenit.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.