0

Çka është Gihti ?

🩸“Gihti është një sëmundje kronike që shoqërohet me depozitimin e kristaleve të monosodium uratit dhe shoqërohet me diabet, hipertension dhe dislipidemi. Hipertrigliceridemia është e zakonshme midis pacientëve me giht dhe fenofibrati zakonisht përdoret për të ulur nivelet e triglicerideve ”

🔰 Të jetosh me artrit nuk është e lehtë dhe kryerja e detyrave të thjeshta, të përditshme, shpesh mund të jetë e dhimbshme dhe e vështirë.
🔰 Sidoqoftë, ka shumë gjëra që mund të bëni për të jetuar një mënyrë jetese të shëndetshme. Një varg shërbimesh dhe përfitimesh janë gjithashtu të disponueshme.

Me respekt,
Dr. Besim Demolli
Mjek Reumatolog
+38344727068

#gout #diabetes#gastrik #migrenë #kancer #ekzema#diet #HTA #uricacid #kolestrol #goutrelief #arthritis #

Gazeta Shëndeti Asked question
Add a Comment