Çka është gjethi?

280 viewsBiologjiaGjethi
0
loading...

Gjethi është organ vegjetativ bimor, rëndom i gjelbër, i shtypur, me rritje të kufizuar, në të cilin kryhen: frymëmarrja, fotosinteza dhe transpiracioni.

No tags for this post.

Related posts

Asked question
Add a Comment
Write your answer.