Çka është Legjenda ?

211 viewsGjuha dhe LetërsiaLegjenda
0
loading...

Legjenda është një kallëzim popullor që bën fjalë për një dukuri, ngjarje ose personazh historik që mund të ketë bazë të vërtetë, por duke kaluar gojë më gojë është bashkuar me elemente fantastike.

No tags for this post.

Related posts

Asked question
Add a Comment
Write your answer.