Çka është Linguistika ?

58 viewsGjuha dhe LetërsiaLinguistika
0
loading...

Çka është Linguistika ?

Shkenca që merret me studimin e gjuhës quhet gjuhësi (linguistikë).

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.