Çka është lulja?

358 viewsBiologjiaBE Lulja
0

Lulja është organ bimorë që shërben për shumim seksual dhe paraqet bisk të shndërruar.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.