0

Çka është Mukoza ?

Mukoza është një cipë e hollë, e përbërë nga një lëndë e bardhë dhe e tejdukshme, që vesh faqet e brendshme të disa organeve të trupit.

Gazeta Shëndeti Asked question
Add a Comment