Çka është Neurokirurgjia ?

0
loading...

Neurokirurgjia, ose kirurgjia neurologjike, ka të bëjë me parandalimin, diagnostifikimin, trajtimin kirurgjik dhe rehabilitimin e çrregullimeve që prekin çdo pjesë të sistemit nervor duke përfshirë trurin dhe palcën kurrizore.

Departamenti i Neurokirurgjisë në Spitalin Royal Medical, me specialistët tanë Dr.Talat Gjinolli dhe Dr.Armend Kërveshi, ofrojnë konsulta dhe ndërhyrje kirurgjike lidhur me probleme të ndryshme neurokirurgjike si:

• Tumoret e trurit dhe boshtit kurrizor
• Anomalitë kongjenitale (defektet e lindura të sistemit nervor)
• Lëndimet e ndryshme të sistemit nervor periferik dhe qendror
• Hernia Diskale (rrëshqitja e diskut ndërmjet unazave të boshtit kurrizor).

Për më shumë informacione apo caktim të terminit për konsultë me specialistët neurokirurg, na kontaktoni në numrat 044/875-555 apo 049/844-111.

Spitali Royal Medical

Asked question
Add a Comment
Write your answer.