Çka është Polisedenti ?

0
loading...

Polisedenti është përsëritja e lidhëzës në ndërtimin e fjalisë dhe periudhës e sidomos gjatë ligjërimit poetik quhet polisedent.

dhe me flok’ të gjata prapa arratisur;
dhe me flok’të gjata deri mu në mes

No tags for this post.

Related posts

Asked question
Add a Comment
Write your answer.