0

Çka është Rinoplastika?

Rinoplastika, e njohur si “Operimi i Hundës”, është një nga procedurat kirurgjikale më të njohura dhe të zakonshme kozmetike. e hundës rrit harmoninë e fytyrës dhe proporcionin e hundës tuaj duke zvogëluar ose riorganizuar pamjen e saj. Funksionalisht, operacioni me rinoplastikë të hundës gjithashtu mund të korrigjojë frymëmarrjen e dëmtuar të shkaktuar nga defektet strukturore në hundë.
Qëllimet e rinoplastikës mund të jenë estetike ose ato mund të jenë rindërtuese ose funksionale.

Nën udhëheqjen e Dr. Zgjim Limani në Kliniken Amerikane operimi I Rinoplastikes kryhet me teknologjinë e fundit të standardeve botërore.

Rezervo terminin për konsultë tani:
📞038 606 116 | 044 126 188 | 045 126 188
📍Magjistralja – Ferizaj (km3)

#americanclinic #drbeharkusari

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Changed status to publish
Add a Comment