0

Çka është Sëmundja ngjitëse ?

Sëmundja ngjitëse është gjendje e sëmurë e njeriut apo kafshës , e cila vjen si rrezultat i infeksionit me mikroorganizma dhe përcjellet me shenjat tipike klinike.

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment