Çka është Shëndetësor ?

407 viewsFjalorShëndetësor Shëndetësore
0
loading...

Çka është Shëndetësor ose Shëndetësore ?

SHËNDETËSOR mb.

Që ka të bëjë me shëndetin dhe me ruajtjen e tij, i shëndetit; që ka të bëjë me shëndetësinë, i shëndetësisë. Institucion shëndetësor. Gjendje shëndetësore e dikujt. Për arsye (për shkaqe) shëndetësore. Qendër (pikë) shëndetësore. Librezë shëndetësore. Arsim (shërbim, edukim) shëndetësor. Rregulla (masa) shëndetësore. Propaganda (kultura) shëndetësore.

No tags for this post.

Related posts

Asked question
Add a Comment
Write your answer.