Çka është Smectidral ?

33 viewsFarmakologjiaSmectidral
0
loading...

SMECTIDRAL 30 qese

Përbërja :
Diosmectite 3g & elektrolitë

Indikacionet:
Trajtimi oral i diarresë akute dhe kronike te fëmijët dhe të rriturit

Mekanizimi i veprimit:
Diosmectite:
* Argjilë natyrale me veti te fuqishme absorbuese
* Nuk ka efekte anësore
* Nuk jepet te personat që vuajnë nga abstipacioni dhe diabeti
* Absorbon bakteriet ,enterotokinat bakteriale,viruset dhe substancat
e ndryshme qe mund te shkaktojnë diarre
* Diosmectite ndërvepron me proteinat e mukozës intestinale duke modifikuar
karakteristikat fizike dhe formon një “xhel mbrojtës” qe mbulon murin gastroduodenal dhe përforcon veprimin mbrojtës.Kjo është e rëndësishme sepse shpesh diarreja shoqërohet me reduktim te marrjes së ushqimit dhe krijimit te një ambienti me acidik

Smectidral ka përparësi sepse përmban edhe elektrolitë

Mënyra e marrjes:
Përmbajtja e qeses tretet ne ujë ose cfarëdo lëngu tjtër

Dozimi:
Të rriturit: 3 qese në ditë
Fëmijët: 2-3 qese në ditë
Infantët: 1 qese hidhet në një shishe fëmijësh dhe ndahet në 2-3 doza ditore

Produkti gjendet ne farmaci.
Per me shume info konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj.

Pyetje të ngjashme
No tags for this post.

Related posts

Asked question
Write your answer.