Çka është Specialisti ?

127 viewsTjeraSpecialisti
0
loading...

Çka është Specialisti ?


SPECIALIST
m.

  1. Ai që ka njohuri të posaçme dhe të thelluara në një degë të shkencës, të teknikës a në një mjeshtëri; ai që punon në fushën e një specialiteti. Specialist i mesëm (i lartë). Specialistët ushtarakë. Specialistët e butësisë (e blegtorisë). Specialist për sëmundjet e syve (veshkave).

  2. bised. Njeri shumë i aftë për diçka; njeri të cilit i vjen ndoresh shumë për diçka, mjeshtër i mirë. Specialist i mbaruar. Specialist për gjithçka edhe iron. Është specialist për të tilla punë.

No tags for this post.

Related posts

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.