Çka është Tregimi ?

491 viewsGjuha dhe LetërsiaTregimi
0
loading...

Tregimi është një vepër e vogël artistike, që merret zakonisht me një ngjarje të veçantë të jetës së njeriut pa treguar hollësi se ç’kishte ngjarë më parë ose çdo të ngjajë pas asaj ngjarjeje. Zakonisht te tregimi numri i personazheve është shumë i kufizuar.

No tags for this post.

Related posts

Asked question
Add a Comment
Write your answer.