Çka është variabiliteti dhe modifikimet?

0
loading...

Çka është variabiliteti dhe modifikimet?

Variabiliteti është paraqitja e ndryshimeve ndërmjet individëve nga lloji i njëjtë. Modifikimet janë ndryshime jotrashëguese të cilat janë rezultat i ndikimit të faktorëve të mjedisit jetësor.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.