0

Çka fitohet në fund të mejozës 1 dhe çka fitohet në fund të mejozës 2?

Në fund të mejozës 1 fitohen 2 qeliza diada me numër haploid të kromozomeve. Në fund të mejozës 2 fitohen 4 qeliza tetrada me numër haploid të kromozomeve njëkromatide.

Fjalët kyçe: Mejoza , Kromozomet

Shih edhe:

Mejoza

Kromozomet

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment