Çka janë alelet dhe si i ndajmë sipas penetrabilitetit dhe ekspresivitetit?

0

Çka janë alelet dhe si i ndajmë sipas penetrabilitetit dhe ekspresivitetit?

Alelet paraqesin gjene të vendosura në kromozomet homologe me lokuse të njëjta gjenetike. Sipas penetrabilitetit dhe ekspresivitetit i ndajmë në dominante dhe recesive.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.