Çka janë Eritrocitet dhe cili është funksioni apo roli i tyre?

0

Eritrocitet

Eritrocitet apo Rruazat e kuqe të gjakut janë qelizat të cilat përmbajnë hemoglobinën dhe bartin oksigjenin dhe dyoksidin e karbonit në organizëm.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.