0

Gjenet janë njësite baze te trashëgimisë tek gjallesat dhe përmbajnë informacionet e duhura për sintetizimin e proteinave te nevojshme per funksionimin e organizmit.

Gazeta Shëndeti Asked question
Add a Comment