Çka janë lulet e plota dhe jo të plota?

255 viewsBiologjiaLulet
0

Lule të plota janë lulet që i kanë të gjitha pjesët ndërsa lule jo të plota janë lulet që nuk i kanë të gjitha pjesët ( lulet e dushkut, lajthisë etj.).

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.