Çka janë lythat gjenitale?

0
loading...

Lythat gjenitale janë gunga të sheshta apo të vogla me ngjyrë të mishit, të ngjashme me lulelakër. Lythat gjenitale shkaktohen nga papillomavirusi i njeriut (HPV). Ka shumë lloje të HPV. Jo të gjitha ato shkaktojnë lythat gjenitale. HPV është e lidhur me kancerin e vulvës, anusit dhe penisit. Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se infeksioni i HPV-së nuk çon gjithmonë në kancer.

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.