Çka janë Monocitet dhe cili është funksioni i tyre ?

276 viewsHematologjiaMonocitet
0
loading...

Monocitet janë qelizat më të mëdha të gjakut dhe funksioni kryesor i tyre është fagocitoza (veprojnë si gëlltitës të qelizave të vdekura).

Pyetje të ngjashme
No tags for this post.

Related posts

Asked question
Write your answer.