Çka janë mutacionet gjenetike (pikësore) dhe mutacionet kromozomike?

395 viewsBiologjiaMutacionet gjenetike
0
loading...

Çka janë mutacionet gjenetike (pikësore) dhe mutacionet kromozomike?

Mutacionet gjenetike janë ato mutacione të gjeneve të cilat mund të përfshijnë bazat azotike individuale në kodet e ADN-së ose segmentet më të mëdha. Mutacionet kromozomike paraqesin ndryshime në strukturën ose në numrin e kromozomeve.

No tags for this post.

Related posts

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.