Çka janë mutacionet spontane dhe të indukuara?

0
loading...

Çka janë mutacionet spontane dhe të indukuara?

Mutacionet spontane paraqiten nga shkaktarë të panjohur ndërsa mutacionet të indukuara paraqesin mutacione të cilat janë rezultat i ndonjë faktori të njohur i cili i ka shkaktuar.

No tags for this post.

Related posts

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.