0

Çka janë pjesët e ndryshueshme të ligjeratës dhe cilat janë ato ?

Pjesë të ndryshueshme të ligjeratës janë fjalët që pësojnë ndryshime gjatë përdorimit (lakimit dhe zgjedhimit).

Ato janë:

a) emri
b) mbiemri
c) përemri
ç) folja
d) numërori

Shih edhe: Pjesët e pandryshueshme të ligjeratës

 

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment