Çka krijojnë Hemorroidet ?

0
loading...

Çka krijojnë Hemorroidet ?

Hemorroidet krijojnë stazë të gjakut në venat pranë anusit dhe rrisin rrezikun për zhvillimin e trombozave, të cilat shoqërohen me dhimbje, edema, dhe më e rëndësishmja, me hemorragji.

Hemorragjitë e shpeshta çojnë në anemi, si dhe në probleme me tensionin, pasi humbja e një sasie të madhe gjaku, çon në ulje të tensionit.

No tags for this post.

Related posts

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.