Çka lejon metabolizmi te qeliza ?

0
loading...

Çka lejon metabolizmi te qeliza ?

Metabolizmi lejon një qelizë të rritet dhe riprodhohet, të ruajë ndërtimin e saj, dhe ti përgjigjet mjedisit në të cilin ndodhet.

No tags for this post.

Related posts

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.