0

Çka ndihmon konsumimi i ujit?

Konsumimi i ujit pas zgjimit ndihmon në qarkullimin e oksigjenit dhe ndihmon në prodhimin e qelizave të muskujve dhe të gjakut ose eritrocitet (qelizat e kuqe të gjakut, rruazat e kuqe të gjakut).

Gazeta Shëndeti Asked question
Add a Comment